home icon
Harci
Zombis
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Zombis játékok játékot. Pontosan 44 különböző Zombis játékok játékot, mint például a Earn to Die 1 & Creep Craft

Játssz a legjobb zombis játékokkal online ingyen!

A zombik borzalmas húsevő szörnyek, akik visszatértek a halálból. Kedvencük a szaftos emberi agy, és nagyjából bármire képesek, hogy végtagjaidba mélyeszthessék a fogaikat. Még akkor is utánad vetik magukat, ha már testük szétesőfélben van! Ezekben a magukkal ragadó online játékokban élve ki kell jutnod ezeknek az éhes, élősködő, mozivászonról szökött szörnyeknek a karmaiból! Találj egy menedéket és torlaszold el az ajtókat, ablakokat és kutass szakadatlanul az elhagyott városokban készletekért, melyek segítenek az életben maradásban! Gondolj az ételre, a gyógyszerekre és persze a lőszerre! A hosszú és rémisztő éjszakák alatt őrt kell majd állnod, hogy elriaszd a zombikat. Próbálj meg spórolni a lőszereddel úgy, hogy egyből fejbe lövöd a zombikat! A legtöbb játékban ugyanis a fejlövés a leghatékonyabb, ha nem az egyetlen, módja a zombik megölésének!

Király zombis-túlélős játékok egész tárháza vár!

Játssz király zombis kalandjáték-ainkkal a nevetséges focimeccsektől kezdve – ahol a labda egy emberi agy és az ellenfél csapata egy nagy horda nyálcsorgató zombi – a valószerű belső nézetes lövöldözős játékokig, melyek tele vannak hajmeresztően ijesztő pillanatokkal! Nézd meg például a zombis-lövöldözős Dead Zed játéksorozatot és más király zombis harci játékokat! Egy félresikerült tudományos kísérlet vagy éppen vírus a fél emberiséget zombivá változtatta. Eddig valahogy sikerült elkerülnöd ez a végzetet, de vajon még meddig vagy biztonságban? A zombik eljönnek érted! Vágd magad ki a holtak gyűrűjéből és juss biztonságba!

Kapcsolódó kategóriák