home icon
Többjátékos
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Kétjátékos játékok játékot. Pontosan 88 különböző Kétjátékos játékok játékot, mint például a Fireboy and Watergirl 1 & Ludo Classic: A Dice Game

Játssz barátaiddal a legjobb kétjátékos játékokkal online!

A kétjátékos játékok remek közös kikapcsolódást kínálnak. Abban különböznek a többi többjátékos játéktól, hogy ezekben szigorúan maximum két játékos játszhat egyszerre. Szóval csatlakozz egy barátodhoz és válasszatok egy-egy karaktert! Ki lesz a második játékosod? Versenyezhettek egy sor szórakoztató harci és lövöldözős játékban, vagy megoldhattok rejtvényeket is együtt akciódús kooperatív platformjátékaink egyikében.

Kooperatív kétjátékos játékok

Oldalunkon rengeteg kooperatív kétjátékos játékot próbálhatsz ki, közöttük a Fireboy and Watergirl-t vagy a Money Movers-t. Ezekben a játékokban lehetsz egyedül, egyszerre irányítva a két karaktert, és ez önmagában is elég nagy kihívást! De szerintünk még szórakoztatóbbak, ha egy barátoddal párban próbáljátok ki őket! Húzzatok oda két széket a számítógéphez, hogy mindketten elérjétek a billentyűket! Irányítsátok az egyik szereplőt a WASD gombokkal, és a másikat a nyilakkal! Vezessétek hősi párosotokat az akadályokon át a pálya végéig! Remek csapatmunkára lesz szükség, hogy átjussatok minden akadályon! Segítsétek egymást!

Győzzétek le az ellenfelet gyerekeknek szóló, kétjátékos versenyjátékainkban!

A versenyre hasonlító kétjátékos játékokban társad az ellenfeled! Lehet, hogy boxmeccsen, társasjátékban vagy Worms-re hasonlító csatában méritek össze az erőtöket és bombákkal dobáljátok egymást. Felül tudod múlni barátaidat ezekben a stratégiai és harci játékokban? Üssétek és lőjétek egymást, és lássuk, hogy ki tud több kört megnyerni! A móka még sokkal jobb, ha együtt játszotok, úgyhogy jó szórakozást kívánunk kétjátékos játékaink hatalmas gyűjteményéhez!

Kapcsolódó kategóriák