home icon
Többjátékos
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes .io játékok játékot. Pontosan 88 különböző .io játékok játékot, mint például a Paper.io 2 & AquaPark.io

Fedezd fel a legjobb .IO játékokat a FunnyGames-en!

A FunnyGames-en a legjobb ingyenesen elérhető .io játékokkal szórakozhatsz! A .io játékok a valós idejű, többjátékos játékok egy olyan csoportja, melyben más játékosokkal versenyezve kell a lehető legtovább életben maradnod az arénában. Először általában csöpp vagy, ám ahogy haladsz előre a játékban és gyűjtöd a pontokat ellenfeleid legyőzésével, úgy leszel egyre nagyobb és erősebb. Vajon sikerül elérned a legnagyobb méretet? A mi .io katalógusunkban olyan klasszikusokat is megtalálsz, mint az Agar.io, a Snake.io és a Slither.io. Vajon meddig bírod az arénában?

Ingyenes .IO játékok többféle műfajból

A .io játékoknak nagyon sok fajtája létezik a snake-es játékoktól, a lövöldözős játékokon át, egészen a labdajátékokig. Akár lebegő sejtként, akár éhes féregként, akár tankként, akár bokszolóként próbálsz továbbvergődni az arénában, a játék általában hasonló: gyűjtsd a pontokat, legyél egyre nagyobb és lepd meg a többi játékost egy gyors támadással! Ha le tudod őket győzni, akkor edd is meg őket, hogy magadba szívd erejüket! Ettől nemcsak nagyobb leszel, de jobb fegyvereid, több erőd és még sok más előnyöd lesz. Ha már az élmezőnyben vagy, a többiek valószínűleg messzire szaladnak előled… bár az is lehet, hogy éppen jól Neked esnek egy komoly skalp reményében, hogy gyorsabban haladhassanak előre!

Alkossatok csapatot barátaiddal ezekben a remek .IO játékokban!

Nem mindig kell egy egész arénára való ellenféllel egyedül megbirkóznod! Bár ezek a játékok általában a versenyről szólnak, azért együtt is lehet működni. Egy sor .io játékban összeállhatsz más játékosokkal. Így együtt tudtok dolgozni, hogy legyűrjétek a legnagyobb ellenfeleket is! Mérettől függetlenül, akár egyedül, akár csapatban lépsz be az arénába, minden tudásodra és ügyességedre szükséged lesz, hogy túléld a .io játékok félelmetes világát! Úgyhogy válassz becenevet, indíts a csatatérre, és kezdd meg utazásodat a tabella élére!

Kapcsolódó kategóriák