home icon
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Kártyajátékok játékot. Pontosan 101 különböző Kártyajátékok játékot, mint például a Félkörös Pasziánsz & Spider Solitaire 3

Játssz a legjobb kártyajátékokkal ingyen a FunnyGames-en!

A kártyajátékok régóta szórakoztatják az embereket, olyannyira, hogy sok országnak és régiónak kialakultak a saját játékai és paklijai! Nálunk, a FunnyGames-en összegyűjtve megtalálhatsz rengeteg kártyajátékot, melyeket ki is próbálhatsz a Pasziánsztól kezdve egészen a szórakoztató Uno-ig! Néhány játékunkban az elterjedt francia kártyát használjuk, míg mások teljesen speciálisak és csak arra a játékra lettek kitalálva. Ami viszont majdnem minden játékunkra igaz, az az, hogy egyik oldalukon különböző képek vagy számok szerepelnek, míg a másik oldaluk egyforma. Így, még ha minden kártya ki is van terítve az asztalra, a játékosnak akkor sincs minden információ a kezében, ha nincs minden kártya felfordítva. Csak akkor lehetünk teljesen biztosak a dolgunkban, ha már minden kártyának a képes felét látjuk.

Játssz a Pasziánsszal és más ingyenes online kártyajátékokkal!

Amikor igazi kártyákkal játszol, akkor ki kell osztanod, el kell pakolnod, újra kell keverned és még meg is kell számolnod a kártyákat. Amikor viszont a számítógépen játszol, az automatikusan megcsinálja ezeket, úgyhogy soha többet nem less gondod ilyesmire! Próbáld ki a klasszikus Pasziánsz több verzióját és döntsd el, hogy melyik tetszik Neked a legjobban! Számos kaszinójátékot, például a 21-et és a pókert is kipróbálhatod! Vannak játékok, ahol gyűjteni kell a kártyákat, vannak, ahol meg akarsz szabadulni a kártyáidtól, van ahol minél többet akarsz ütni, van, ahol párokat akarsz találni, és van, ahol… na, szóval rengeteg van! Fedezd fel a legjobb kártyajátékainkat és élvezd a játékot hosszú órákon át!

Kapcsolódó kategóriák