home icon
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Kids játékok játékot. Pontosan 382 különböző Kids játékok játékot, mint például a Baby Hazel: Hair Care & Wheely 8: Aliens

Játssz király gyerekekre szabott játékainkkal online!

A FunnyGames-en gyerekek számára készült oktató jellegű játékok hatalmas tárházával várunk, úgyhogy gyere és próbáld ki remek iskolai, Lego, Disney és más játékainkat! Ne görcsölj, ha nem tudsz kint vadulni egy kicsit, mert éppen esik az eső! Bent is nagyon jól lehet szórakozni és nálunk nagyon sok jó játékot találsz, melyekkel elfoglalhatod magad. Böngéssz ingyenes gyerekjátékaink között és rájössz majd, hogy szinte az összes kedvenc karakteredet megtalálhatod nálunk! Oktatójátékaink iskolai évek szerint vannak csoportosítva, úgyhogy könnyen megtalálod a Neked leginkább való rejtvényeket, kvízeket és egyéb játékokat. Építs lenyűgöző dolgokat király Lego játékainkkal! A Lego világa egy nagy játszótér! Disney játékainkban a világ legkedveltebb hercegeivel és hercegnőivel együtt vehetsz részt izgalmas történetekben és élhetsz át varázslatos kalandokat!

Gyerekek és szülők egyaránt imádják majd a FunnyGames remek gyerekjáték-gyűjteményét!

Nálunk az egész család számára élvezhető játékokat találsz! Próbáld ki, például színezőinket és más kézügyességet tesztelő játékainkat! Szüleid biztosan nagyon örülnek majd, ha látják, milyen szép karkötőket és képeket tudsz készíteni, vagy hogy milyen jót játszol a térképekkel és rejtvényekkel anélkül, hogy a konyhából vagy a nappaliból, nos, csatateret varázsolnál. Az online játék után pedig elpakolni sem kel! Nem bírod ki kedvenc Nickelodeon-os vagy Cartoon Network-ös show-id következő részéig? Nézd meg rajzfilmes játékainkat és csatlakozz hőseidhez újabb kalandokra! Gyűjteményünkben minden korosztály megtalálhatja a neki való játékokat a kisgyermekektől a tinédzserekig! Jó játékot kívánunk!

Kapcsolódó kategóriák