home icon
Autós
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Versenyzős Játékok játékot. Pontosan 204 különböző Versenyzős Játékok játékot, mint például a Wheely 3 & Wheely 5: Armageddon

Lenyűgöző online versenyzős játékok, melyekkel ingyen játszhatsz!

Csatlakozz a legintenzívebb autóversenyekhez és más sportfutamokhoz online versenyzős játékaink remek gyűjteményével! Itt mindent megtalálsz az őrületes gokart futamoktól a halálmegvető időmérő edzésekig! A gyorshajtó taxiktól kezdve, egészen a 3D-s terepversenyekig és F1-es versenyekig, a FunnyGames-on mindent megtalálsz. Óriási kollekcióval várunk kaszkadőrös játékokból, motorversenyekből, és kamionos illetve óriásautós versenyekből! De találsz még nálunk motorcsónak versenyeket, lóversenyeket és BMX bajnokságokat is! Mind közül azonban a legnépszerűbbek még mindig az autóversenyzős játékok. Akár a NASCAR pályán suhannál, akár a Grand Prix-n van kedved motorozni vagy akár egy éjszakai száguldás vonz, a FunnyGames-on mindent megtalálsz!

Az autós játékok fajtái

Az autó feltalálása óta léteznek autóversenyek is. Az első időkben, amikor az autómobilt még csak nemrég találták fel, a versenyek leginkább arról szóltak, hogy a gyártók megmutassák: gépeik gyorsak, praktikusak és biztonságosak. Mondhatnánk úgy is, hogy a versenyek még nem arról szóltak, hogy ki tudja elsőként megtenni a távolságot a célvonalig, hanem inkább arról, hogy az egyes járművek képesek voltak-e egyáltalán megtenni a távot! Az első autók sokkal inkább hasonlítottak motorral felszerelt lovas kocsikra, mint mai modern testvéreikre. Később, amikor az autóvezetés már jóval elterjedtebb volt, a versenyeken is átvette a főszerepet a gyártók azon vágya, hogy felvágjanak gépjárműveik teljesítményével és a motorok erejével. Az 1930-as években aztán elkezdték a versenyautók célzott fejlesztését. Azóta az autóversenyzés számos válfajra bomlott, melyekben külön versenyeznek a mindennapi életben is használható autók és a külön erre a célra fejlesztett prototípusok, például a zárt kerekű sportautók és a csúcstechnológiás, külső kerekű F1-es autók. Válaszd ki a Neked legjobban tetsző típusokat és vesd bele magadat az izgalomba!

Kapcsolódó kategóriák