home icon
Kaland
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Dinoszauruszok játékot. Pontosan 7 különböző Dinoszauruszok játékot, mint például a Mexico Rex & L.A. Rex

Játssz a legjobb dinoszauruszos játékokkal online!

Egy teremtmény sem ragadja annyira magával a képzelőerőt, mint a dinoszauruszok. Ezekben a gyerekeknek szóló dínós játékokban megtanulhatsz mindent a híres dínókról, és bejárhatod a történelem előtti idők világát ezekkel a csodálatos, sárkányszerű lényekkel! A dinoszauruszok először a Triász korban járták a bolygót, és egészen a Kréta időszakig életben maradtak, ám leginkább a Jura kori dominanciájukról híresek. Amikor dínókról beszélünk, általában hatalmas állatokra gondolunk, mint a T-Rex vagy a hosszúnyakú Brachiosaurus, ám a valóságban sok dínó kifejezetten kicsi volt. A legkisebb raptor-faj egy példánya például egy felnőtt embernek csak a téréig érne; ám hegyes fogaik miatt még velük is vigyázni kellene!

Irány a Jura kor! Játssz remek dínós játékainkkal!

Ezekben az online dínós játékokban kipróbálhatod milyen lehetett dínónak lenni. Menekülj a meteorok vagy a láva elől a gyors Velociraptorokkal! Tegyél róla, hogy a nagy kihalás ne csináljon belőled is hamut vagy egy rakás csontot, amit majd egy régész évmilliók múlva kiás! Megépítheted saját robotdínódat, megvédheted a tojásokat a ragadozóktól, Jura kori vadásszá válhatsz vagy egy éhes T-rexként randalírozhatsz híres városokban! Játssz szórakoztató dínólovas játékainkkal, védd meg váradat a dínós-védekezős játékokban vagy segíts egy cuki dínónak túlélni néhány nehéz platform kihívásait! Itt, a FunnyGames-en megtalálhatod a legjobb online dínós játékokat és ingyen próbálhatod ki őket! Utazz vissza az időben és járd a bolygót a dínoszauruszok oldalán! Jó játékot kívánunk!

Kapcsolódó kategóriák