home icon
Autós
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Vezetési játékok játékot. Pontosan 151 különböző Vezetési játékok játékot, mint például a Uphill Rush 7 & Ado Stunt Cars 2

Játssz a legjobb autós játékokkal online és élvezd a nagysebességű akciót!

Pörgős autós és egyéb járműveket tartalmazó játékainkban mindenféle király járművet vezethetsz. Suhanj menő sportkocsikkal a versenypályán, irányítsd kamionodat az autópálya sűrű forgalmában vagy robogj 4x4-eseddel a sziklás terepen rally-s játékaink egyikében! Nálunk nem kell jogosítvány a vezetéshez, úgyhogy pattanj a képzeletbeli volán mögé, bőgesd a motort és indulás! Szélsebesen hagyd magad mögött a többi autót, vagy vegyél vicces vezetésórákat egyik szórakoztató oktatóprogramunkban! Semmi KRESZ, csak órákon át tartó szórakozás!

Tapasztald meg a 3D-s autós játékok hajmeresztő izgalmát és még sok mást!

Az első autós játékokat az 1970-s években fejlesztették ki és a játéktermek népszerű játékai voltak. Először a legtöbb ilyen gépen joystick-ek és gombok voltak, majd az autós játékokhoz speciális konzolokat kezdtek el fejleszteni. Ezeken már kormányok, versenyautó-ülések és pedálok vannak beépítve, hogy még teljesebbé és magával ragadóbbá tegyék a játékélményt! Most már ezeket a játékokat otthonod kényelmében is élvezheted! Száguldj keresztül nehéz rally versenypályákon vagy éppen próbálkozz meg a semmivel sem egyszerűbb városi közlekedéssel! Megvan a technikai tudásod, hogy akkor is az úton tartsd az autódat, amikor egy sor éles kanyart kell bevenni? Nálunk egy sor 2D-s és 3D-s autós játékban próbálhatod ki magad, ráadásul ingyen!

Kapcsolódó kategóriák