home icon
Lányok
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Babás játékok játékot. Pontosan 53 különböző Babás játékok játékot, mint például a Sweet Baby Girl Cleanup Messy House & Baby Hazel: Flower Girl

Játssz ingyenes babás játékainkkal és válj a legjobb babysitter-é!

Babás játékaink gyűjteményével megtanulhatod, hogyan kell gondját viselni egy cuki kisbabának. Bár nagyon aranyosnak néznek ki, a babák azért nem csak ragyogó cuki napsugarak! A sírás, a kaotikus étkezés és a hihetetlenül mocskos pelenka mind tartozékai a babák életének! Tudsz segíteni az anyuciknak és apuciknak, hogy megbirkózzanak a babanevelés kihívásaival és ügyesen figyeljenek apró csemetéikre?

Élvezd fiúknak és lányoknak szóló babás játékainkat!

Az újszülöttek még nagyon keveset tudnak maguknak megcsinálni és a járóbabákra is legalább félszemmel oda kell figyelni, nehogy veszélybe kerüljenek. Készen állsz a legnehezebb babysitter-kihívásra? Segíts az anyukáknak és apukáknak gondozni pici fiaikat és lányaikat! Fürdesd meg a babákat és használj különleges babasampont, hogy megmosd a hajukat! Adj nekik fürdőjátékokat, hogy elfoglalják magukat a vízben! Amikor már szárazra törölted őket a törölközővel, itt az idő, hogy tiszta pelust adj rájuk. Most már minden kész, hogy szépen felöltöztesd az apróságokat a legaranyosabb babaruhákba! Vidd őket bölcsibe, ahol körbemászhatnak vagy játszhatnak! Addig Te készíthetsz valamit enni. Egy baba valószínűleg nagy rumlit csinál evés közben, de nagyon fontos, hogy egészségesen táplálkozzanak, hogy szép nagy gyerekek legyenek. Még egy kis játék után a baba valószínűleg már el fog álmosodni. Itt az alvás ideje (és végre Te is szusszanhatsz egy kicsit)! Takard be kis csemetédet jól, hogy ne fázzon alvás közben! Nézzenek csak oda: szép volt szuper-dada!

Kapcsolódó kategóriák