home icon
Lányok
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Főzős Játékok játékot. Pontosan 53 különböző Főzős Játékok játékot, mint például a Toastelia & Hot Dog Bush

Tanulj magadtól főzni a legjobb online főzős játékokkal!

Tanulj meg remek új recepteket ingyenes, online főzős játékainkkal! Élvezd a konyhában töltött időt, amikor kedvenc rajzfilmhőseiddel készítesz ínycsiklandó fogásokat és desszerteket! Nézz körül és válaszd ki a Neked legjobban tetsző konyhai kihívást! Inkább az egészséges vacsikat kedveled, vagy legszívesebben csak fagyin és csokin élnél? Közel vagy a Michelin csillagod megszerzéséhez vagy általában mindent odaégetsz, amihez nyúlsz? Ha nem tudsz sokat a főzésről, akkor jó helyre jöttél tanulni! Vegyél részt remek főzésórákon Emmá-val, Sarah-val, Barbie-val, Elsa hercegnővel és még sok más barátságos szereplővel, és válj mesterséffé pillanatok alatt!

Játssz remek, gyerekekre szabott főzős játékainkkal és válj igazi mesterszakáccsá!

Nézd meg jól a receptet és válaszd ki szeletelésre a megfelelő hozzávalókat! Fűszerezd be a húst és indítsd be a sütőt! Válaszd ki a megfelelő eszközöket és készíts finom szószt a hozzávalókból! A levels saláták és zöldségek könnyen elkészíthetők és egészségesek is. Az indiai konyha, az igazi olaszos tészták, a fűszeres thai ételek és a híres francia péksütemények már egy kicsit nagyobb falatnak bizonyulnak majd elsőre, de biztosan velük is boldogulsz majd! Kutakodj a fűszeres szekrényben, a hűtőben és a kamrában, hogy mindent megtalálj! Ha a főfogás már kész, akkor itt az idő, hogy egy jó kis sütikészítős játék segítségével feltedd az i-re a pontot egy csodás desszerttel! Tedd a sütiket a sütőbe, hogy szépen megsüljenek, amíg a vacsorádat fogyasztod és frissen élvezhesd őket! Viszlát mikrózott kaják! Most, hogy kiképezted magad, próbálj ki néhány receptet otthon is egyedül vagy a barátaiddal! Jó játékot és jó étvágyat kívánunk!

Kapcsolódó kategóriák