home icon
Gondolkodós
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Fejtörő Játékok játékot. Pontosan 738 különböző Fejtörő Játékok játékot, mint például a Félkörös Pasziánsz & Mahjong Kapocs

Élvezd a legjobb gyerekeknek való rejtvényjátékokat a FunnyGames-en!

A FunnyGames-en találod a rejtvényjátékok egyik legnagyobb online gyűjteményét! Katalógusunkban vannak kirakós játékok, platform rejtvényjátékok és hagyományos rejtvények is. Ha kreativitás és agymunka kell a megoldásához, akkor nálunk megtalálod! A legjobb pedig az, hogy mindezeket a játékokat ingyen élvezheted! Ha túl hamar elfogynak az újságokban a rejtvények, akkor egy rakás Sudoku-val, szókeresővel és keresztrejtvénnyel várunk! Teljesen a mahjong rabja vagy? Ezekből a remek játékokból is egész sor vár Rád nálunk! Böngéssz hatalmas rejtvényjáték-gyűjteményünkben és találd meg a kedvenceidet!

Ingyenes online rejtvényjátékok felnőttek és gyerekek számára

Tedd fel a gondolkodósapkádat és tedd magad próbára nagyszerű rejtvényjátékainkkal! Ezen az oldalon mindenki talál magának megfelelő szintű rejtvényt. Nagyon sok játékban Te választhatod meg, hogy milyen szinten szeretnél játszani. Vegyük például a kirakós játékainkat. Beállíthatod, hány darabos és milyen méretű darabkákkal szeretnél játszani. Sudokul játékainkban kiválaszthatod, hogy hány segítségként megadott számot kérsz. Fejleszd az agyadat újfajta rejtvényekkel is! Játszottál már például az ún. griddler logikai játékokkal (ezeket monogramként is ismerjük)? Ezekben a játékokban ki kell találnod, hogy mely képeket kell kifeketíteni, hogy kijöjjön egy kép. Vagy mit szólnál egy-két igazán tekervényes sakk feladványhoz? Nagy előny, hogy a számítógépen vagy a telefonodon játszva sosem veszted majd el a bábukat és a helytelen válaszok törlése is egyszerű. Nincs több széttépet papír, elveszett gyalog vagy puzzle darabka és kiradírozott nagy ötlet! Jó szórakozást kívánunk az agyfejlesztéshez, melyet nálunk online, ingyen a FunnyGames-en!

Kapcsolódó kategóriák