home icon
Ügyességi
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Bejeweled Játékok játékot. Pontosan 54 különböző Bejeweled Játékok játékot, mint például a Skydom & Candy Riddles

Játssz a legjobb és leginkább magukkal ragadó Bejeweled játékokkal online a FunnyGames-en!

Nálunk a FunnyGames-en bejeweled játékok hatalmas tárházát találod! Ezek a játékok mind azon a híres eredetin alapulnak, melyet 2001-ben fejlesztettek ki. Nálunk egy sor remek bejeweled játékkal játszhatsz ingyen a böngésződben, mindenféle letöltés nélkül! Cserélgesd az egymás mellett lévő köveket, hogy egyformák sorát, oszlopát vagy átlóját hozd létre, és ezzel eltűntesd őket a pályáról! Mindig újabb és újabb kövek érkeznek, hogy betöltsék az eltűntek helyét. Vajon hány pontot tudsz összeszedni, mielőtt lejár az időd?

Játssz bejeweled játékokkal ingyen és pukkantsd ki a köveket!

Cserélgesd a táblán a színes köveket, hogy hármas vagy nagyobb kombókat hozz létre! Ezek a kövek eltűnnek majd és a többi elem pedig lejjebb esik, hogy új köveknek adjon helyet. Ha négy vagy öt kőből álló kombót tudsz összeállítani, akkor nagyon sok bónuszpont üti a markod és még néhány jó kis kiegészítő is, például nagy területeket kidurrantó bombák! Néha, egy-egy kombó láncreakciót indít el és újabb és újabb kőrakásokat durrant ki. Ezt hívjuk „vízesésnek” és nagyon sok pont jár érte! Játssz próba-módban és versenyezz az idővel! Sikerül elég kombót létrehoznod, hogy átjuss a pályán, mielőtt lejár az időd? Más játékmódokban pedig az a kihívás, hogy csak adott számú lépést használhatsz fel a pálya teljesítéséhez! Próbáld meg megtalálni a legravaszabb cseréket, hogy végigvidd a pályát és megkapd a következő feladványt! Mulass jól szórakoztató és magukkal ragadó bejweled játékainkkal! A FunnyGames-en minddel ingyen játszhatsz!

Kapcsolódó kategóriák