home icon
Verekedős
A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Lövöldözős Játékok játékot. Pontosan 299 különböző Lövöldözős Játékok játékot, mint például a Bubble Hit & CS GO: Counter Strike - Global Offensive

Játssz akcióban gazdag online lövöldözős játékokkal!

Az ingyenes, online lövöldözős játékokkal remekül tesztelheted reakcióidődet és ügyességedet. Válaszd ki kedvenc fegyveredet és készülj fel a harcra! Lőj mozgó vagy álló célpontokra sokszínű és igazán nehéz mesterlövész küldetés játékainkban! Vajon képes vagy az összes küldetést végrehajtani és gyorsan és hatékonyan kiiktatni a célpontokat? Szerelkezz fel egy nagy adag lőszerrel és csatangolj az elhagyatott épületekben zombikra és más szörnyetegekre vadászva gépfegyvereddel! Ha már csak a pisztolyod van meg, próbálj a fejükre célozni, hogy azonnal végezz velük! Nálunk a fentieken kívül még egy sor remek vadászós, szimulációs, mozgós-lövöldözős és szélsebes görgetős-lövöldözős játékot is találsz!

Éld át az hálón található legjobb ingyenes lövöldözős játékokat!

A FunnyGames-on egy csomó remek belső nézetes lövöldözős játékot is kipróbálhatsz, melyekben karaktered szemeivel fedezheted fel a 3D-s világot! Próbáld ki a katonai témájú belső nézetes lövöldözős játékokat, mint például a Counter Strike sorozat, és még sok más király 3D-s grafikájú játékot! Ha esetleg elkapott a nosztalgia és visszacsöppennél néhány percre a gyerekkorod egyik klasszikus játékába, akkor nálunk újraélheted az örökzöld játékok, például a Doom és Wolfenstein 3D izgalmait! (Ha esetleg ifjabb korú játékos vagy, akkor íme még egy ok, hogy kipróbáld ezeket a játékokat: itt láthatod, apu és anyu milyen lövöldözős játékokkal játszott régen…!) Mindegy, milyen típusú lövöldözős játékoat keresel, bennünk nem fogsz csalódni! Úgyhogy tárazz be puskádba, gépfegyveredbe és más lőfegyveredbe, helyezd az ujjadat a ravaszra és ugorj fejest az akcióba!

Kapcsolódó kategóriák