Segítség és kapcsolat

Gyakori kérdések

Nem akarok több hírlevelet kapni. Hogyan iratkozhatok le?
Minden hírlevél alatt található egy link "Leiratkozás" címmel. Ha erre rákattintasz, leiratkozhatsz a hírlevélről és onnantól kezdve nem kapsz több hírlevelet.
Nem találom a honlapon a keresett játékot. Mi ilyenkor a teendő?
FunnyGames naponta frissíti a játékválasztékot a honlapján. Ezért elég nagy az esélye, hogy a keresett játék már a FunnyGames honlapon van. Egy játékot úgy kereshetsz, ha a játék nevét a jobb fenti oldalon található "gyors keresés" címszóba beírod és a "keresés" címszóra kattintasz. A FunnyGames keresője a keresett játékhoz hasonló játékokat is megjeleníti. Ezáltal nagyobb az esélye, hogy a játékot akkor is megtalálhatod, ha nem pontosan ismered a játék címét.
Ha a keresett játékot mégsem találod meg a FunnyGames honlapján, akkor természetesen küldj egy e-mailt a [email protected] címre, és mi minél hamarabb megpróbáljuk felrakni a játékot a FunnyGames honlapjára.
Milyen gyakran kerülnek fel új játékok a honlapra?
Minden nap rakunk fel új játékokat. Ezeket a játékokat az indexoldalon (http://www.funnygames.hu/) a jobb felső sarokban lévő "Új" címszó alatt találod meg.
Miért nem tudom kikapcsolni a játék zenéjét?
Néhány játék esetében adott a zene. FunnyGames ezen azért nem tud változtatni, mert ezek a játékok nem a FunnyGames tulajdonában vannak. Az egyetlen megoldás, ha nem akarod hallani a játék zenéjét, hogyha kikapcsolod a pc/laptop hangját.
A saját honlapomra is feltehetem a FunnyGames játékokat?
Sok FunnyGames játékot felrakhatsz a honlapodra. Ha erre lehetőség van, akkor a játék alján megjelenik egy két nyilat ábrázoló jel. Ha erre az ikonra kattintasz, akkor láthatóvá válik a html kód, amit a honlapodra helyezhetsz.
Egy játék nem töltődik, mit tegyek?
Legelőször is próbáld meg bezárni azokat a (játék) oldalakat, amik nyitva vannak a böngésződben, és indítsd el újra. Ha ez nem sikerülne, akkor a következőt próbáld meg:
  • A billentyűzet F5-os gombjára nyomva frissítsd fel a játékoldalt.
  • Távolítsd el a cachememóriát.
  • Ellenőzizd a flashadatokat a következő 2 URL segítségével:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/ en http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
  • Használj egy másik böngészőt: Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer.
Játszhatsz FunnyGames játékokkal az iPad-en?
Szinte mindegyik FunnyGames játék Flash játék. Flash egy olyan program, amit az Apple nem támogat, ezért ezekkel a játékokkal nem lehet Apple termékeken (iPad-en és iPhone-on) játszani.
Nem tudok kilépni, mi a teendő?
Csak a külső partnerek játékai esetében lehet regisztrálni és bejelentkezni (többnyire olyan játékok esetében, amikért fizetni kell). Éppen ezért ki- és bejelentkezni csak a játék során lehet. Kérdés és/vagy megjegyzés esetében közvetlenül a külső partnerekkel kell felvenni a kapcsolatot az elérhetőségüknél, vagy pedig közvetlenül a játék alatt feltüntetett "kapcsolat" címszóra kattintva.
Hogyan nagyíthatom fel vagy kicsinyíthetem le a játékot?
Amennyiben lehetséges a játékot felnagyítani vagy lekicsinyíteni, akkor ez a játék jobb felső részében feltüntetett plusz-jellel és mínusz-jellel tehető meg. Nagyítás esetében a plusz-jelre kell kattintani, kicsinyítés esetében pedig a mínusz-jelre. Az olyan játékok esetében, ahol nincs ilyen jel feltüntetve, nem lehet sem nagyítani sem kicsinyíteni.
Miért vannak hirdetések a FunnyGames honlapon?
Egy honlap fenntartása sok időbe és munkába kerül. Ezt anyagilag a hirdetésekkel tudjuk fedezni. Ez teheti lehetővé, hogy bárki hozzáférhessen a honlaphoz és ingyen játszhasson.
Problémáim adódtak az előfizetésemmel, mit tegyek?
Azokat a játékokat, amikért fizetni kell, nem a FunnyGames adja ki, henm más szervezetek. A játékban megnézheted, melyik szervezethez tartozik (például a SpelPunt/GamePoint-hoz, stb.) Ha kérdéseid vannak ezekkel a játékokkal, az előfizetéseddel vagy a befizetett pénzeddel kapcsolatban, akkor vedd fel a kapcsolatot az érintett szervezettel.
Az elérhetőségeket az alábbi módon találhatod meg:
  • Közvetlenül a játék alatt (kattints az 'Elérhetőség' gombra).
  • A játékban (ehhez be kell jelentkezned).
FunnyGames (fiatal) gyerekeknek
A FunnyGames játékok különböző életkoroknak szólnak. Éppen ezért fontos, hogy a szülők ellenőrizzék mivel játszik gyermekük és amennyiben szükséges, válogassák ki mely játékokkal játszhat. A játékokat a játékok jobb alsó sarkában feltüntetett csillagra kattintva lehet kiválasztani és berakni a "játékaim"-ba (fent a narancssárga mezőben).
FunnyGames azt tanácsolja a szülőknek, hogy beszélgessenek el gyermekük internethasználati szokásairól és a biztonságos böngészésről. A FunnyGames célja, hogy olyan játékmiliőt hozzon létre, amin belül bármikor biztonságban mozoghatnak a felhasználók. Éppen ezért bármilyen visszaélést figyelünk és komolyan veszünk. Ha ilyenre kerülne sor, kérjük küldjün egy e-mailt az alábbi címre: [email protected].


Kérdésed van az oldal vagy a játékok működésével kapcsolatban? Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy kapcsolatba kerülj a FunnyGames.hu oldallal.

Adverteerders jelentkezését a adverteerderspagina.

oldalon várjuk.Játékinformáció