Játékok

Ingyenes online játékok fiataloknak és időseknek egyaránt!

Segítség és Kapcsolat

Gyakori kérdések

Nem akarok több hírlevelet kapni. Hogyan iratkozhatok le?
Minden hírlevél alatt található egy link "Leiratkozás" címmel. Ha erre rákattintasz, leiratkozhatsz a hírlevélről és onnantól kezdve nem kapsz több hírlevelet.
Nem találom a honlapon a keresett játékot. Mi ilyenkor a teendő?
FunnyGames naponta frissíti a játékválasztékot a honlapján. Ezért elég nagy az esélye, hogy a keresett játék már a FunnyGames honlapon van. Egy játékot úgy kereshetsz, ha a játék nevét a jobb fenti oldalon található "gyors keresés" címszóba beírod és a "keresés" címszóra kattintasz. A FunnyGames keresője a keresett játékhoz hasonló játékokat is megjeleníti. Ezáltal nagyobb az esélye, hogy a játékot akkor is megtalálhatod, ha nem pontosan ismered a játék címét.
Ha a keresett játékot mégsem találod meg a FunnyGames honlapján, akkor természetesen küldj egy e-mailt a [email protected] címre, és mi minél hamarabb megpróbáljuk felrakni a játékot a FunnyGames honlapjára.
Milyen gyakran kerülnek fel új játékok a honlapra?
Minden nap rakunk fel új játékokat. Ezeket a játékokat az indexoldalon (http://www.funnygames.hu/) a jobb felső sarokban lévő "Új" címszó alatt találod meg.
Miért nem tudom kikapcsolni a játék zenéjét?
Néhány játék esetében adott a zene. FunnyGames ezen azért nem tud változtatni, mert ezek a játékok nem a FunnyGames tulajdonában vannak. Az egyetlen megoldás, ha nem akarod hallani a játék zenéjét, hogyha kikapcsolod a pc/laptop hangját.
A saját honlapomra is feltehetem a FunnyGames játékokat?
Sok FunnyGames játékot felrakhatsz a honlapodra. Ha erre lehetőség van, akkor a játék alján megjelenik egy két nyilat ábrázoló jel. Ha erre az ikonra kattintasz, akkor láthatóvá válik a html kód, amit a honlapodra helyezhetsz.
Egy játék nem töltődik, mit tegyek?
Legelőször is próbáld meg bezárni azokat a (játék) oldalakat, amik nyitva vannak a böngésződben, és indítsd el újra. Ha ez nem sikerülne, akkor a következőt próbáld meg:
  • A billentyűzet F5-os gombjára nyomva frissítsd fel a játékoldalt.
  • Távolítsd el a cachememóriát.
  • Ellenőzizd a flashadatokat a következő 2 URL segítségével:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/ en http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
  • Használj egy másik böngészőt: Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer.
Játszhatsz FunnyGames játékokkal az iPad-en?
Szinte mindegyik FunnyGames játék Flash játék. Flash egy olyan program, amit az Apple nem támogat, ezért ezekkel a játékokkal nem lehet Apple termékeken (iPad-en és iPhone-on) játszani.
Nem tudok kilépni, mi a teendő?
Csak a külső partnerek játékai esetében lehet regisztrálni és bejelentkezni (többnyire olyan játékok esetében, amikért fizetni kell). Éppen ezért ki- és bejelentkezni csak a játék során lehet. Kérdés és/vagy megjegyzés esetében közvetlenül a külső partnerekkel kell felvenni a kapcsolatot az elérhetőségüknél, vagy pedig közvetlenül a játék alatt feltüntetett "kapcsolat" címszóra kattintva.
Hogyan nagyíthatom fel vagy kicsinyíthetem le a játékot?
Amennyiben lehetséges a játékot felnagyítani vagy lekicsinyíteni, akkor ez a játék jobb felső részében feltüntetett plusz-jellel és mínusz-jellel tehető meg. Nagyítás esetében a plusz-jelre kell kattintani, kicsinyítés esetében pedig a mínusz-jelre. Az olyan játékok esetében, ahol nincs ilyen jel feltüntetve, nem lehet sem nagyítani sem kicsinyíteni.
Miért vannak hirdetések a FunnyGames honlapon?
Egy honlap fenntartása sok időbe és munkába kerül. Ezt anyagilag a hirdetésekkel tudjuk fedezni. Ez teheti lehetővé, hogy bárki hozzáférhessen a honlaphoz és ingyen játszhasson.
Problémáim adódtak az előfizetésemmel, mit tegyek?
Azokat a játékokat, amikért fizetni kell, nem a FunnyGames adja ki, henm más szervezetek. A játékban megnézheted, melyik szervezethez tartozik (például a SpelPunt/GamePoint-hoz, stb.) Ha kérdéseid vannak ezekkel a játékokkal, az előfizetéseddel vagy a befizetett pénzeddel kapcsolatban, akkor vedd fel a kapcsolatot az érintett szervezettel.
Az elérhetőségeket az alábbi módon találhatod meg:
  • Közvetlenül a játék alatt (kattints az 'Elérhetőség' gombra).
  • A játékban (ehhez be kell jelentkezned).
FunnyGames (fiatal) gyerekeknek
A FunnyGames játékok különböző életkoroknak szólnak. Éppen ezért fontos, hogy a szülők ellenőrizzék mivel játszik gyermekük és amennyiben szükséges, válogassák ki mely játékokkal játszhat. A játékokat a játékok jobb alsó sarkában feltüntetett csillagra kattintva lehet kiválasztani és berakni a "játékaim"-ba (fent a narancssárga mezőben).
FunnyGames azt tanácsolja a szülőknek, hogy beszélgessenek el gyermekük internethasználati szokásairól és a biztonságos böngészésről. A FunnyGames célja, hogy olyan játékmiliőt hozzon létre, amin belül bármikor biztonságban mozoghatnak a felhasználók. Éppen ezért bármilyen visszaélést figyelünk és komolyan veszünk. Ha ilyenre kerülne sor, kérjük küldjün egy e-mailt az alábbi címre: [email protected].


Kérdésed van az oldal vagy a játékok működésével kapcsolatban? Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy kapcsolatba kerülj a FunnyGames.hu oldallal.

Adverteerders jelentkezését a adverteerderspagina.

oldalon várjuk.Játékinformáció