Jogi nyilatkozat

Általános


FunnyGames.hu kifejezetten a gyerekek számára fejlesztett honlap. Minden héten új játékok kerülnek fel a FunnyGames.hu oldalra, amelyekkel online lehet játszani.

Ez azt jelenti, hogy a játékokkal azonnal játszani lehet, anélkül, hogy fel kellene telepíteni a kompjúterre. Különösen fontos számunkra a játékok minősége, ezért minden játékot alaposan leellenőrzünk, mielőtt a honlapunkra felkerül.

Jogi nyilatkozat


Az internet sokoldalú. Emberek kerülnek általa kapcsolatba, szolgáltatásokat és termékeket rendelhetünk meg rajta keresztül és a kívánságunknak megfelelő információk birtokába juthatunk. A FunnyGames.hu oldal is személyes szolgáltatásokat nyújt és ezen szolgáltatások érdekében néha szükségünk van a felhasználói információkra. Az alábbi szabályokat saját magunk állítottuk fel, amivel garantáljuk, hogy a lehető leggondosabban fogjuk használni ezeket az információkat, illetve bármikor felelősségre vonhatóak vagyunk a megadott szabályoknak megfelelően.
 • Ha a FunnyGames.hu személyes adatokat raktároz el rólad, erről értesítést küldünk; természetesen mindig megvan arra a lehetőség, hogy amennyiben ez nem kívánatos, ne történjen meg; de ez azzal is járhat, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem vehetsz igénybe.
 • Ha valótlan adatok kerülnek elraktározásra, akkor a FunnyGames.hu ezt eltávolítja. Az ehhez szükséges írásos kérvényt a FunnyGames.hu oldalhoz külheted el.
 • A regisztrált adatokba harmadik fél nem nyerhet betekintést illetve azokat nem adjuk ki a felhasználó engedélye nélkül.
 • A FunnyGames.hu oldalon hirdetők vagy a FunnyGames.hu partnerei cookie-k alkalmazásával biztosítják a hirdetésük minőségét. Ezeknek a cookie-knak a révén lehetséges sz��mukra, hogy ellenőrizzék, hogy melyik oldalakon megjelenített hirdetéseket látogat a felhasználó.
 • Az oldalunkról való letöltés saját felelősségre történik és az oldal használatából, letöltésből, hívásból és/vagy beállításból származó kár esetén nem vagyunk felelősségre vonhatóak.
 • FunnyGames.hu fenntartja magának a jogot, hogy a szabályok és feltételek listáján változtasson. Minden egyes változtatás ezen az oldalon jelenik meg.

Szerzői jogok


Hogy az általunk felvett játékok szerzői jogát meg ne sértsük és ennek veszélyét a minimálisra csökkentsük, az alábbi intézkedéseket hoztuk. Ezúton szeretnénk felhasználóinkat vagy bárkit, aki ennek jelentőséget tulajdonít, tájékoztatni erről.
 • Néhány játék honlapunkra való felhelyezésére engedélyt kértünk és kaptunk az általunk ismert szerzői jogok tulajdonosaitól.
 • Sok játék bármilyen (elő)feltétel nélkül felhelyezhető az internetoldalakra, viszont számos esetben nem találtuk meg a szerzői jogok körüli információkat, vagy pedig az általános internethasználat során (már) nem lehetett utána járni.
 • Néhány játékot számos különleges előfeltétel figyelembe vételével lehet használni. Ezeknek a feltételeknek, amennyire meg tudjuk ítélni, a FunnyGames megfelel.
 • (Amennyiben lehetséges) semmit sem változtatunk a játékok forráskódján. A szerzői jogok tulajonosainak, a márkaneveknek a megemlítése, vagy a honlapokra való utalások változatlan módon kerülnek megjelenítésre.
 • Számos játék esetében egy úgynevezett deep linking technikát alkalmazunk. Ez azt jelenti, hogy ahhoz az internetoldalhoz linkelünk, ahol az eredeti játékkód található és a játékkódot (Java, Flash vagy Shockwave) nem másoljuk le a FunnyGames.hu szerverére. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a deeplinking vita tárgya, de tudomásunk szerint nincs arra vontakozó információ, hogy ez az eljárás tilos lenne. Ezt a feltevésünket az is alátámasztja, hogy ezt a technikát sok más internetoldal is használja.

Az internet fejlődésével és alkalmazásával kapcsolatos törvényhozás még nincs teljesen kialakulóban, aminek következtében nem mindig egyértelmű, hogy mi megengedett és mi nem, így elegendő tér marad az egyéni értelmezések számára. Ezért előfordulhat, hogy figyelmünk és őszinte szándékaink ellenére egy szerzői jog tulajdonosa úgy véli, hogy az eljárásunk az érdekeit sérti. Ebben az esetben arra kérjük Önt, hogy lépjen velünk kapcsolatba a contact formulier -en keresztül.

Amennyiben az ellenvetése megalapozott, akkor a szóban forgó játékot a lehető leghamarabb eltávolítjuk a FunnyGames.hu oldalról. Tapasztalataink azt mutatják, hogy ez az eljárás sikeresen működik.