Cimkék

Zombis játékok

Rendezd az alábbi kategóriába 

Zombis játékok

A FunnyGames.hu oldalon megtalálhatod az összes Zombis játékok játékot. Pontosan 348 különböző Zombis játékok játékot, mint például a Creep Craft & Zombie Trapper 1

A Zombis játékok egy nagyon népszerű játékkategória. Ezekben a játékokban gyakran üldöznek az élőhalottak és mindenféle fegyver segítségével kell egyszer és mindenkorra végezned velük. Mivel a zombik felélesztett hullák, nem egyszerű őket megölni. Még ha le is vágod a lábukat, tovább kúsznak feléd, megpróbálva elkapni és megenni az agyadat! Próbáld inkább fejbelőni őket nyilaiddal, számszeríj-vesszőiddel vagy töltényeiddel, vagy pedig próbálj meg átmenni rajtuk a kocsiddal! Ki kell jutnod a ferőzött zónából! Sikerül vajon élve megúsznod?

A zombikról szóló történetek az afrikai és karibi népek meséiből erednek. A hagyományos zombi legendákban a zombikat gyakran egy sötét varázsló mágiája támasztotta fel, aki úgy hajtott embereket az uralma alá, hogy visszahozta őket a halálból. A zombi ezután fáradtságot nem ismerve dolgozott a varázslónak, minden önálló akarat nélkül, testi épségére nem ügyelve. Szinte csak a felszentelt voodoo papok és papnők voltak képesek megtörni a varázsló hatalmát és visszaállítani az egyensúlyt az élők és a szellemek között.

A legtöbb zombis játékban a régi történetek modern változataival találkozunk, melyekben a zombik általában egy halálos vírus hatására jönnek létre, mely átváltoztatja a testet valami ocsmánnyá és halottszerűvé, vagy, néha, egy szörnyen elsült tudományos kísérlet eredményeként. A nyugati médiában a zombik George A. Romero fekete-fehér filmje, az Élőhalottak éjszakája után váltak igazi ikonná. Ebben a filmben a radioaktív szennyeződés hatására a halottak felélednek... és velük együtt az éhségük is az emberi húsra! Ebből a filmből ered a fejbelővés legendája is: a fejbe eresztett golyó az egyetlen biztos és hatékony módja az élőhalottak elpusztításának! A zombi játékoknak szintén sokszor helyszíne egy posztapokaliptikus világ, mert a zombik olyan kultúrális félelmeket testesítenek meg, mint a hasonlóság, a szélszőséges fogyasztói társadalom és az emberiség vége. Míg a hagyományos zombik inkább üreges, lelketlen emberekre hasonlítottak, addig a modernebbek sokkal inkább véresek, ocsmány sebekkel tarkítottak vagy éppen annak ellenére húzzák magukat előre, hogy kilátszanak a belsőségeik és végtagjaik meg vannak csonkítva.

Vajon elég erősen tudsz az életbe kapaszkodni ezekben a véres, horrorisztikus túlélő játékokban? Találj fegyvereket, építsd a barikádokat és ossz ki minél több fejlövést! Napközben talán lesz esélyed elvégezni a javításokat és élelmet és készleteket szerezni, de éjjel a zombi horda, mely egyre jobban tudja, merre jársz, biztosan előkúszik majd, hogy megegye az agyadat és magába olvasszon! Túl tudod élni a világ végét ezekben az izgalmas zombis játékokban? Játssz mindegyikkel ingyen a FunnyGames-en!

Cimkék

Visszajelzést elküldeni